Články

Je nám to moc líto, ale bohužel i naše služby postihlo zdražování. Je to úkon, který děláme ze všeho nejméně rádi. A to natolik, že jsme vůbec nezdražovali masáže v covidovém období. Nechtěli jsme na klienty převádět dohánění našich ztrát a věřili jsme, že naše ztráty doženeme prací a velkým návratem našich klientů. Bohužel, vlivem inflace se nám...

Další půlrok za námi a opět přinášíme malý dárek pro dárce krve. Každý, kdo přijde darovat krev v září dostane odměnu v podobě dárkového poukazu na 150 Kč, který může využít na jakoukoliv masáž v naší nabídce.

Poprvé jsme předělali naše webové stránky. Doufáme, že nové stránky budou přehlednější a líbivější. Budeme rádi i za zpětnou vazbu, kterou nám můžete dát nejlépe prostřednictvím mailu, popřípadě kontaktního formuláře - naleznete na naší stránce Kontakt.

I když v nynější době nemasírujeme, pořád udržujeme spolupráci s transfuzní stanicí v Plzni a dáváme odměny dárcům krve v podobě poukazů na 150 Kč, kterou pak můžou uplatnit na našich masážích.